Ispiši ovu stranicu
Subota, 16 Lipanj 2018

varazdinski.rtl.hr: Dubravka Šuica: 'Parkovi su jedno od poduzeća s najvećim potencijalom u branši'

Europarlamentarka Dubravka Šuica je danas posjetila Parkove, kako bi direktoru Alenu Runcu i djelatnicima čestitala na nagradi osvojenoj na Međunarodnoj vrtnoj izložbi u Zagrebu, Floraart 2018.

 

Zastupnica je pritom pohvalila i brojnost, kako je rekla, zanimljivih cvjetnih aranžmana u gradu, a o kojima brinu Parkovi te istaknula varaždinsku tvrtku kao jedno od poduzeća s najvećim potencijalom u branši.

 

Direktor Parkova, Alen Runac podsjetio je bivšu gradonačelnicu Dubrovnika na 2012. godinu kad su Parkovi cvjetnim aranžmanima ukrasili i Dubrovnik.

 

Dubravka Šuica i Alen Runac razgovarali su i o novoj poslovnoj politici Parkova - agresivnijem izlasku na domaće ali i europsko tržište.

- Parkovi su spremni ući u tržišnu utakmicu. Izlazak na tržište je prioritetni cilj tvrtke i tome ćemo se posvetiti. U ovom trenutku uspješno privodimo kraju trenutno najzahtjevniji posao u branši , uređenje okoliša novog, visokorangiranog hotela u Rovinju. Taj je posao danas najbolja  referenca za konkurentnost Parkova u branši - rekao je direktor Runac, a Dubravka Šuica je izrazila spremnost pomoći Parkovima u Bruxellesu sa svime što će im biti potrebno za bolje snalaženje u poslovanju s Europom. 

 

http://varazdinski.rtl.hr/drustvo/dubravka-suica-parkovi-su-jedno-od-poduzeca-s-najvecim-potencijalom-u-bransi