Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 27 Siječanj 2010

VIDEO: Pitanje saborske zastupnice Dubravke Šuice o struji u Dubrovniku upućeno predsjednici Vlade Jadranki Kosor

Tijekom Aktualnog sata u Hrvatskom saboru zastupnica Dubravka Šuica uputila je pitanje premjerki Jadranki Kosor o rješenju pitanja kvalitetne opskrbe Dubrovnika električnom energijom.

 

 

http://www.hdz-dubrovnik.com/index.php/item/107-video-pitanje-saborske-zastupnice-dubravke-suice-o-struji-u-dubrovniku-upuceno-predsjednici-vlade-jadranki-kosor

 

Zastupnica u Hrvatskom saboru Dubravka Šuica tijekom Aktualnog sata uputila je pitanje predsjednici Vlade RH Jadranki Kosor vezao za konačno kvalitetno rješenje opskrbe električnom energijom Dubrovnika i krajnjeg juga Hrvatske. Ističući kako je projektna dokumentacija dovršena, a lokacijske dozvole izdane, zastupnica Šuica zatražila je od Vlade RH i predsjednice Kosor punu financijsku podršku kako bi se započelo s izgradnjom dvije trafo stanica čime bi današnji problem opskrbe električnom energijom na krajnjem jugu Hrvatske bio dugotrajno riješen.

– Dubrovčani jesu strpljivi, ali problemi sa strujom prisutni su i ljeti i zimi, te onemogućavaju normalan život građana i gostiju, kazala je Dubaravka Šuica - Upoznata sam s problemom opskrbe električnom energijom. Vlada zajedno sa HEP-om započela je rješavanje tog problema, kazala je predsjednica Vlade Jadranka Kosor. Najavivši skori dolazak u Dubrovnik, kojom prigodom će nastojati obići lokacije novih trafo stanica, predsjednica Jadranka Kosor istaknula je rješavanje problema opskrbe električnom energijom kao prioritet Vlade Republike Hrvatske.

 

http://www.hdz-dubrovnik.com/index.php/item/106-kosor-rjesavanje-problema-elektricne-energije-u-dubrovniku-prioritet